Продължаваме промяната обсъдиха днес с Демократична България, Български възход и БСП предложението

...
Продължаваме промяната обсъдиха днес с Демократична България, Български възход и БСП предложението
Коментари Харесай

Денков получи съгласието на три партии за обща програмна декларация

" Продължаваме промяната "  обсъдиха днес с " Демократична България ", " Български напредък " и Българска социалистическа партия предлагането си за формулиране на програмна декларация на Народното събрание преди връчването на втория мандат. На срещата не участваха ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, които демонстративно напуснаха първата среща с Политическа партия предходната седмица, а от " Възраждане " обявиха, че няма да вземат участие в диалози за сформиране на правитество с " Продължаваме промяната ".

" Ето поради това на постройката на Народното събрание написа " съединението прави силата ", съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, защото в края на срещата стана ясно, че целите и на трите партии значително се припокриват.

Парламентарните групи имаха време до през вчерашния ден да изпратят своите политически цели на номинирания от Политическа партия за министър-председател Николай Денков. Той съобщи, че почивните дни ще бъдат употребявани за сформиране на декларация, която ще бъде гласувана на 5 януари в Народното събрание, написа " Сега ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР